Šokoladinis pyragas su riešutais
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
230 gramų | miltai |
200 gramų | sviestas |
150 gramų | šokoladas (smulkinto) |
150 gramų | žemės riešutai (skrudintų) |
100 gramų | kakava |
100 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 lašai | vanilės esencijos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kambario temperatūros sviestą ištinti su cukrumi iki purumo, tuomet įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
2.
Į tešlą berti smulkintą šokoladą, riešutus, įlašinti vanilės esencijos. Berti miltus, kepimo miltelius ir kakavą, viską išmaišyti.
3.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džiovintų slyvų pyragas
- Baklava
- Kuršėnų vyniotnis
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
- Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
- Gaivusis pyragas
- Ramunės obuolių pyragas
- Dangiškas pyragas su Spelta
- Kokosinis obuolių pyragas
- Slyvų pyragas
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Pyragas su persikais
- Neapolietiškas pyragas
- Pyragas "Karpatai"
- Pyragas su persikais ir pudingu
- "Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
- Gaivus pyragas
- Minkštutis obuolių pyragas
Šokoladinis pyragas su riešutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Miltai,
230 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Šokoladas, smulkinto,
150 gramų -
Žemės riešutai, skrudintų,
150 gramų -
Kakava,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
vanilės esencija,
2 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Irvyda
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą ištinti su cukrumi iki purumo, tuomet įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
Į tešlą berti smulkintą šokoladą, riešutus, įlašinti vanilės esencijos. Berti miltus, kepimo miltelius ir kakavą, viską išmaišyti.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...