
Šokoladinis pyragas su riešutais
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
230 gramų | miltai |
200 gramų | sviestas |
150 gramų | šokoladas (smulkinto) |
150 gramų | žemės riešutai (skrudintų) |
100 gramų | kakava |
100 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 lašai | vanilės esencijos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kambario temperatūros sviestą ištinti su cukrumi iki purumo, tuomet įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
2.
Į tešlą berti smulkintą šokoladą, riešutus, įlašinti vanilės esencijos. Berti miltus, kepimo miltelius ir kakavą, viską išmaišyti.
3.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šlapias pyragas
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Šokoladinis pyragas
-
Purus obuolių pyragas
-
Pyragas su persikais ir pudingu
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Braškių pyragas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Burokėlių pyragas
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Kisieliaus keksas
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Citrininis pyragas
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
Šokoladinis pyragas su riešutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Miltai,
230 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Šokoladas, smulkinto,
150 gramų -
Žemės riešutai, skrudintų,
150 gramų -
Kakava,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
vanilės esencija,
2 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Irvyda
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą ištinti su cukrumi iki purumo, tuomet įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
Į tešlą berti smulkintą šokoladą, riešutus, įlašinti vanilės esencijos. Berti miltus, kepimo miltelius ir kakavą, viską išmaišyti.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...