Šokoladinis pyragas su apelsinų salotomis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
150 mililitrų kvietiniai miltai (pyragui)
100 mililitrų kakava (pyragui)
6 vienetai apelsinų (apelsinų salotoms)
200 mililitrų cukraus pudra (apelsinų salotoms)
2 vienetai cinamonas (Santa Maria, pyragui)
200 mililitrų greipfrutai (sultys, apelsinų salotoms)
100 gramų sviestas (lydytas, pyragui)
2 vienetai kiaušiniai (pyragui)
100 mililitrų žemės riešutai (smulkinti, pyragui)
100 gramų juodojo šokolado (70 proc., pyragui)
2 valgomieji šaukštai cinamonas (Santa Maria, pyragui)
300 mililitrų cukrus (pyragui)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus (Santa Maria, pyragui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš nurodytų ingredientų gaunasi apie ~12 gabalėlių.

Įkaitinkite orkaitę iki 160°C temperatūros.
Padenkite kepimo popieriumi kepimo formą ar indą (~24 cm skersmens) ir ištepkite sviesto gabaliukais.
Sumaišykite sausuosius ingredientus (pyragui), sudėkite šokoladą ir smulkintus riešutus. Atskirai sumaišykite atvėsintą lydytą sviestą ir kiaušinius. Juos sumaišykite su sausų ingredientų mase.
Tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą. Kepkite orkaitėje apie 30 minučių. P.s. Pyragas viduje turi išlikti lipnios konsistencijos.

Nulupkite apelsinus ir supjaustykite gabaliukais. Į puodą supilkite greipfrutų sultis, cukraus pudrą, įdėkite cinamono lazdeles. Virkite, kol masės kiekis sumažės iki 100 ml.
Vėliau šiek tiek atvėsusią masę supilkite ant pjaustytų apelsinų gabaliukų.
Patiekite šokoladinį pyragą su šiltomis apelsinų salotomis.

Šokoladinis pyragas su apelsinų salotomis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš nurodytų ingredientų gaunasi apie ~12 gabalėlių.

Įkaitinkite orkaitę iki 160°C temperatūros.
Padenkite kepimo popieriumi kepimo formą ar indą (~24 cm skersmens) ir ištepkite sviesto gabaliukais.
Sumaišykite sausuosius ingredientus (pyragui), sudėkite šokoladą ir smulkintus riešutus. Atskirai sumaišykite atvėsintą lydytą sviestą ir kiaušinius. Juos sumaišykite su sausų ingredientų mase.
Tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą. Kepkite orkaitėje apie 30 minučių. P.s. Pyragas viduje turi išlikti lipnios konsistencijos.

Nulupkite apelsinus ir supjaustykite gabaliukais. Į puodą supilkite greipfrutų sultis, cukraus pudrą, įdėkite cinamono lazdeles. Virkite, kol masės kiekis sumažės iki 100 ml.
Vėliau šiek tiek atvėsusią masę supilkite ant pjaustytų apelsinų gabaliukų.
Patiekite šokoladinį pyragą su šiltomis apelsinų salotomis.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...