Šokoladinis pyragas "Širdelė"
AUTORIUS:
Rūta
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai šokoladas
200 gramų sviestas
200 gramų grietinėlės, 35%
3 vienetai kiaušiniai
1 stiklinė cukrus
1 stiklinė miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ištirpinti sviestą ir vieną šokoladą.
2.
Į lydinį įpilto pusę kiekio grietinėlės.
3.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir supilti į lydinį.
4.
Į gautą masę supilti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
5.
Kepti 180 °C temperatūroje ~1val.
6.
Kol kepa, išlydyti likusį šokoladą su likusia grietinėle.
7.
Ant iškepusio pyrago užpilti atvėsusį šokoladinį glaistą. Nuotraukoje pavaizduotu atveju papildomai buvo ištirpinta šiek tiek baltojo šokolado ir užpilta ant viršaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladinis pyragas "Širdelė"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ištirpinti sviestą ir vieną šokoladą.

  2. Į lydinį įpilto pusę kiekio grietinėlės.

  3. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir supilti į lydinį.

  4. Į gautą masę supilti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.

  5. Kepti 180 °C temperatūroje ~1val.

  6. Kol kepa, išlydyti likusį šokoladą su likusia grietinėle.

  7. Ant iškepusio pyrago užpilti atvėsusį šokoladinį glaistą. Nuotraukoje pavaizduotu atveju papildomai buvo ištirpinta šiek tiek baltojo šokolado ir užpilta ant viršaus.

Receptą atsiuntė Rūta
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų