Obuolius sumaišyti su cukrumi ir pakepinti keptuvėje (ištirpinus sviestą).
Išplakti kiaušinius su manais, jogurtu, kepimo milteliais, ištirpintu šokoladu, aliejumi ir vaniliniu cukrumi.
Obuolius sudėti į kepimo formą ir užpilti tešla.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.

Šokoladinis obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
16 gramų | vanilinis cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
80 gramų | juodojo šokolado |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
6 vienetai | obuoliai |
50 gramų | sviestas |
200 gramų | manų kruopos |
150 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | jogurtas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šlapias pyragas
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Šokoladinis pyragas
-
Purus obuolių pyragas
-
Pyragas su persikais ir pudingu
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Braškių pyragas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Burokėlių pyragas
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Kisieliaus keksas
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Citrininis pyragas
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
Šokoladinis obuolių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanilinis cukrus,
16 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodasis šokoladas,
80 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Obuoliai,
6 vienetai -
Sviestas,
50 gramų -
Manų kruopos,
200 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Jogurtas,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius sumaišyti su cukrumi ir pakepinti keptuvėje (ištirpinus sviestą).
Išplakti kiaušinius su manais, jogurtu, kepimo milteliais, ištirpintu šokoladu, aliejumi ir vaniliniu cukrumi.
Obuolius sudėti į kepimo formą ir užpilti tešla.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...