Kriaušes nulupti ir perpjauti per pusę. Išpjauti sėklalizdžius ir kiekvieną puselę supjaustyti išilgai skiltelėmis.
Išplakti kiaušinius su cukrumi, minkštu sviestu, miltais, kepimo milteliais, susmulkintais riešutais ir šokoladu.
Tešlą supilti į kepimo formą. Į tešlą įspausti supjaustytas kriaušių puseles.
Kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 40 minučių.

Šokoladinis kriaušių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | juodojo šokolado (sutarkuotas) |
3 vienetai | kriaušės |
4 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
50 gramų | migdolai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Gaivus pyragas
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Kakavinis pyragas su juodais serbentais
-
Baltas greitpyragis
-
Pyragas su riešutais
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Keksas
-
Ypatingasis keksas
-
Svogūnų pyragas
-
Morkų meduolis
-
Slyvinis
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Citrinų pyragas
-
Keksas "C"
-
Pyragas „Skanumėlis“
-
Obuolių pyragas
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Mano pyragas
Šokoladinis kriaušių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, sutarkuotas,
100 gramų -
Kriaušės,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Migdolai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupti ir perpjauti per pusę. Išpjauti sėklalizdžius ir kiekvieną puselę supjaustyti išilgai skiltelėmis.
Išplakti kiaušinius su cukrumi, minkštu sviestu, miltais, kepimo milteliais, susmulkintais riešutais ir šokoladu.
Tešlą supilti į kepimo formą. Į tešlą įspausti supjaustytas kriaušių puseles.
Kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...