Kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.
Plakinį pilti ant kambario temperatūros sviesto ir viską tolygiai išsukti.
Sumaišyti miltus ir krakmolą su kepimo milteliais ir suberti į tešlą.
Galiausiai įtarkuoti šokoladą ir sudėti nuluptas kubeliais pjaustytas kriaušes.
Šokoladinis keksas su kriaušėmis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
100 gramų | šokoladas |
2 vienetai | kriaušės |
200 gramų | sviestas (arba margarinas) |
175 gramai | cukrus |
150 gramų | miltai |
100 gramų | krakmolas |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 pakeliai | vanilinis cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | cinamonas |
1 vienetas | citrinų sultys |
1 žiupsnelis | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Suversti tešlą į riebalais išteptą skardą ir kepti iki 180 laipsnių orkaitėje apie valandą.
Atvėsusį keksą pabarstyti milteliniu cukrumi. Skanaus!
Atvėsusį keksą pabarstyti milteliniu cukrumi. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braziliškas keksas
- Citrininiai keksiukai
- Kiaušinių keksiukai
- Morkų keksiukai
- Bananiniai SPELTA keksiukai
- Citrininis riešutinis keksas
- Keksiukai su cukinijomis
- Keksiukai su "Karvutės" saldainiais
- Keksiukai su šokoladu ir bananais
- Obuolių keksas
- Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
- Meduoliukai
- Varškinis keksas
- Keksiukai su vyšniomis
- Varškės keksas
- Kriziniai keksiukai
- Tradicinis keksas
- Moliūgų keksas su riešutais
- Keksas su aguonomis
- Varškės keksas
Šokoladinis keksas su kriaušėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Šokoladas,
100 gramų -
Kriaušės,
2 vienetai -
Sviestas, arba margarinas,
200 gramų -
Cukrus,
175 gramai -
Miltai,
150 gramų -
Krakmolas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
2 pakeliai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Citrinų sultys,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.
Plakinį pilti ant kambario temperatūros sviesto ir viską tolygiai išsukti.
Sumaišyti miltus ir krakmolą su kepimo milteliais ir suberti į tešlą.
Galiausiai įtarkuoti šokoladą ir sudėti nuluptas kubeliais pjaustytas kriaušes.Suversti tešlą į riebalais išteptą skardą ir kepti iki 180 laipsnių orkaitėje apie valandą.
Atvėsusį keksą pabarstyti milteliniu cukrumi. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...