Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sukapokite šokoladą. Grietinėlę pakaitinkite kartu su žvaigždiniais anyžiais. Prieš pat užverdant nukelkite nuo viryklės ir palikite 5 min. pravėsti. Paskui vėl pakaitinkite. Kartu įmaišykite kapotą šokoladą ir pilkite sirupą. Išimkite žvaigždinius anyžius. Masę supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve bent 24 val. Supjaustykite į 50–60 gabalėlių ir pabarstykite kakavos
milteliais.
Šokoladiniai triufeliai su žvaigždiniais anyžiais
Porcijų skaičius:
50
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
200 gramų | šokoladas (pieniškas) |
250 gramų | šokoladas (juodas) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 vienetai | saldainiai (anyžiniai) |
3 valgomieji šaukštai | „dansukker“ auksaspalvis sirupas |
šiek tiek | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šokoladiniai triufeliai su žvaigždiniais anyžiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 50
-
Šokoladas, pieniškas,
200 gramų -
Šokoladas, juodas,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Saldainiai, anyžiniai,
3 vienetai -
„Dansukker“ auksaspalvis sirupas,
3 valgomieji šaukštai - Kakava
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sukapokite šokoladą. Grietinėlę pakaitinkite kartu su žvaigždiniais anyžiais. Prieš pat užverdant nukelkite nuo viryklės ir palikite 5 min. pravėsti. Paskui vėl pakaitinkite. Kartu įmaišykite kapotą šokoladą ir pilkite sirupą. Išimkite žvaigždinius anyžius. Masę supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve bent 24 val. Supjaustykite į 50–60 gabalėlių ir pabarstykite kakavos
milteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...