0.25 stiklinės | cukrus |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
8 vienetai | tortilija (15cm.) |
0.25 stiklinės | sviestas (tirpintas) |
1 stiklinė | juodojo šokolado (pusiau saldus, gabaliukai) |
2 arbatiniai šaukšteliai | taukai (kiaulių) |
2. Tuo tarpu, ištirpinkite šokolado gabaliukus ir riebalus nedideliame inde. Išimkite traškučius iš orkaitės. Sudėkite juos į lėkštę vienu sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite puse tirpdyto šokolado mišinio.
3. Sudėkite likusius traškučius vienu sluoksniu į tą pačią 38x25x2,5 kepimo skardą. Kepkite kaip nurodyta aukščiau. Sudėkite juos į lėkštę antru sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite likusia puse tirpdyto šokolado mišinio. Patiekite šiltus ar atvėsusius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių sulčių drebučiai
- Jogurtinis pudingas
- Mango pudingas
- Jogurto desertas
- Želė „Spanguolės ant sniego“
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Šokoladinis desertas
- Sloksniuotas braškių desertas
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
- Citrininis desertas
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Arvydo varškės desertas
- Braškių desertas su pienu ir augaline žele
- Citrinos drebučiai
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Vaisiniai saldainiai
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Karamelinės lazdelės
Šokoladiniai traškučiai
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1/4 stiklinės -
Cinamonas, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Tortilija, 15cm.,
8 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1/4 stiklinės -
Juodasis šokoladas, pusiau saldus, gabaliukai,
1 stiklinė -
Taukai (kiaulių),
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Nedideliame inde sumaišykite cukrų ir cinamoną. Vieną kiekvienos tortiljos pusę ištirpintu sviestu; pabarstykite cukraus mišiniu. Supjaustykite kiekvieną tortilją į aštuonias dalis. Sudėkite pusę traškučių vienu sluoksniu 38x25x2,5 kepimo skardoje. Kepkite 180C orkaitėje 10 to 12 minučių arba kai kraštai truputį paruduos (traškučiai taps traškūs šiek tiek pastovėję).
2. Tuo tarpu, ištirpinkite šokolado gabaliukus ir riebalus nedideliame inde. Išimkite traškučius iš orkaitės. Sudėkite juos į lėkštę vienu sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite puse tirpdyto šokolado mišinio.
3. Sudėkite likusius traškučius vienu sluoksniu į tą pačią 38x25x2,5 kepimo skardą. Kepkite kaip nurodyta aukščiau. Sudėkite juos į lėkštę antru sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite likusia puse tirpdyto šokolado mišinio. Patiekite šiltus ar atvėsusius.
Komentarai (4)
-
kepeja
2014-04-29 09:26
buvo skanu , aciu