
Šokoladiniai sausainiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | margarinas ( kepiniams) |
100 gramų | šokoladas ( juodasis) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
100 gramų | cukraus pudra |
300 gramų | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Margariną išsukti su cukraus pudra,besukant dėti po vieną kiaušinį,supilti tirpintą šokoladą.
2.
Į šią masę sijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.Gerai išsukti.Tešlą palikti šaldytuve apie 1 val.
3.
sausainius daryti norimos formos ir kepti.Aš darau per mėsmalę su forma.
Sausainiai ilgai išlieka trapūs ir skanūs.
Sausainiai ilgai išlieka trapūs ir skanūs.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai su varške ir cinamonu
-
Sausainiai su uogiene
-
Sausainiai su šokoladu
-
Burnoje tirpstantys morengai
-
Rudeniniai grybukai
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Sausainiai su saldainiukais vaikams
-
Sausainiai „Kalėdų eglutės“
-
Obuolių sausainiai
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Sausainiai
-
Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
-
Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Persikiniai sausainiai su kokosu
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
Šokoladiniai sausainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Margarinas, kepiniams,
200 gramų -
Šokoladas, juodasis,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Miltai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Margariną išsukti su cukraus pudra,besukant dėti po vieną kiaušinį,supilti tirpintą šokoladą.
Į šią masę sijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.Gerai išsukti.Tešlą palikti šaldytuve apie 1 val.
sausainius daryti norimos formos ir kepti.Aš darau per mėsmalę su forma.
Sausainiai ilgai išlieka trapūs ir skanūs.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...