
Šokoladiniai saldainiai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų | šokoladas (lydytas) |
1 vienetas | vafliai (pakuotė) |
šiek tiek | žemės riešutai (smulkinti (nulupti)) |
1 vienetas | želė (apelsinų ar citrinų skonio, pakelis) |
1 vienetas | kondensuotas pienas (indelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Padarykite želė ir padėkite stingti į šaldytuvą. Kai jau bus kiek sustingusi (klampi) pradėkite gaminti saldainius.
2.
Vaflių lakštus pertepkite plonu sluoksniu "Rududu" kremu. Kiekvieną kartą pertepus, pabarstykite smulkintų riešutų (pakepintų sausoje keptuvėje). Supjaustykite vaflius kubeliais (5 X 5).
3.
Pamerkite juos klampioje želė masėje, sudėkite į lėkšte ir padėkite į šaldytuvą valandai. Tada kiekvieną saldainuką (naudojant arbatinį šaukštelį) pamerkite į lydytą (kiek įmanoma labiau atvėsusį) šokoladą, sudėkite į lėkšte ir valandai padėkite į šaldytuvą.
Skanaus ;)
Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė karamelė
-
Vaiduokliukai
-
Mini pavlovos
-
„Šokoladinis miškas“
-
Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
-
Baltojo šokolado saldainiai
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Braškių želės saldainiai
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Saldainukai "Brigadeiros"
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Rafaelo
-
Riešutų kamuoliukai
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Šokoladiniai saldainiai
-
Zefyrai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
Šokoladiniai kamuoliukai
Šokoladiniai saldainiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Šokoladas, lydytas,
400 gramų -
Vafliai, pakuotė,
1 vienetas - Žemės riešutai, smulkinti (nulupti)
-
Želė, apelsinų ar citrinų skonio, pakelis,
1 vienetas -
Kondensuotas pienas, indelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padarykite želė ir padėkite stingti į šaldytuvą. Kai jau bus kiek sustingusi (klampi) pradėkite gaminti saldainius.
Vaflių lakštus pertepkite plonu sluoksniu "Rududu" kremu. Kiekvieną kartą pertepus, pabarstykite smulkintų riešutų (pakepintų sausoje keptuvėje). Supjaustykite vaflius kubeliais (5 X 5).
Pamerkite juos klampioje želė masėje, sudėkite į lėkšte ir padėkite į šaldytuvą valandai. Tada kiekvieną saldainuką (naudojant arbatinį šaukštelį) pamerkite į lydytą (kiek įmanoma labiau atvėsusį) šokoladą, sudėkite į lėkšte ir valandai padėkite į šaldytuvą.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Elizabeta
2014-04-18 11:01
Labai skaniai atrodo, būtinai pabandysim pagaminti!
-
viktorija janeliunaite
2014-01-18 11:47
labai labai skanu pirstus apsilaiziau!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...