200 gramų | sviestas (arba margarinas) |
200 mililitrų | cukrus (smulkus) |
600 mililitrų | avižinių dribsnių |
4 valgomieji šaukštai | kakava |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
4 valgomieji šaukštai | kava (šalta) |
Paruošimas: margariną su cukrum labai labai gerai išminkyti, kad būtų vientisa masė. Ir tik tada suberti/supilti visus likusius ingridientus ir vėl gerai išmaišyti. Galiausiai suformuoti mažus rutuliukus ir apvolioti kokose ar perliniam cukruj ;) Įdėti į šaldytuvą, kad sustengtų (bent valandai, bet jei ilgiau pabus, tai dar skaniau). Skanaus!
Šokoladiniai rutuliukai (Chokladbullar)
-
Sviestas, arba margarinas,
200 gramų -
Cukrus, smulkus,
200 mililitrų -
Avižiniai dribsniai,
600 mililitrų -
Kakava,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kava, šalta,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papuošimui: perlinis cukrus arba kokoso drožlės
Paruošimas: margariną su cukrum labai labai gerai išminkyti, kad būtų vientisa masė. Ir tik tada suberti/supilti visus likusius ingridientus ir vėl gerai išmaišyti. Galiausiai suformuoti mažus rutuliukus ir apvolioti kokose ar perliniam cukruj ;) Įdėti į šaldytuvą, kad sustengtų (bent valandai, bet jei ilgiau pabus, tai dar skaniau). Skanaus!
Komentarai (20)
-
Inga
2012-11-17 17:07
Pabandziau pasidaryti. Atrodo tai labai graziai, bet ziauriai jauciasi sviestas, nesuprantu ar kazka ne taip padariau ar man jis jauciasi, nes zinau is ko jie padaryti? Maniskiui tai skanus :)
-
Renata
2012-05-01 12:26
Butina kava ;) del pacios konsistencijos...
-
murziuke
2012-04-30 22:20
o ar kava butina, ar ne? :nezinau: :geda:
-
Renata
2012-02-06 21:20
Virta, salta, gana stipri kava ;)
-
Gintare
2012-02-06 14:13
O kava turi b8ti virta ar tik taip ja sudeti ?
-
Renata
2011-10-11 00:32
Juoda kava tiks geriausiai. O kokią naudosite - manau nebus didelio skirtumo...Svarbiausia, kad nebūtų per silpna :)
Aš naudoju Zoegas arba Gevalia firmų kavą (gyvenu ne Lietuvoje).
-
Anonimas
2011-10-08 14:50
Tiesiog norejau paklaust: Kokia kava geriausia naudot? :-?
-
Renata
2011-06-13 16:10
Nereikia jų mirkyti :) Tikiuosi bus skanu!
-
jolanta
2011-06-13 13:49
darau sldainius ir iskilo klausimas-avizinius dripsnius reikejo mirkyt?nes db gavos marmalyne..dedu i saldytuva,bet jauciu gausis S... :-(
-
Renata
2010-10-24 22:29
beje, kartą įpyliau pora šaukštelių viskio, labai geras skonis gavosi! :)
o kakava geriausia tamsi, be cukraus :)