Šokoladiniai irisai
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Iš nurodytų ingredientų pagaminsite apie 40 gabalėlių Iš nurodytų ingredientų pagaminsite apie 40 gabalėlių Dan Sukker
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
210 gramų dansukker cukrus farinas
200 mililitrų grietinėlės, 35%
100 gramų sviestas
20 gramų kakava
2 arbatiniai šaukšteliai „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
Papuošimui:
100 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į prikaistuvį storu dugnu sudėkite visas sudedamąsias dalis, išskyrus šokoladą, ir užvirkite. Virkite ant lėtos ugnies, retkarčiais pamaišydami, kol temperatūra pasieks 125 °C. Lengviausia temperatūrą pamatuoti virtuviniu termometru. Jei neturite termometro, temperatūrą įvertinkite truputį mišinio įlašinę į stiklinę šalto vandens. Jei susiformuoja apvalus vidutinio minkštumo rutuliukas, mišinys paruoštas. Mišiniui pasiekti reikiamą temperatūrą prireiks 30–40 min.
2.
Pilkite masę į kepimo popieriumi išklotą prikaistuvį ir leiskite ataušti.
3.
Tada padalykite ją į gabaliukus.
4.
Išlydykite šokoladą indą su šokoladu įstatę į verdantį vandenį. Pamirkykite šokolade pyrago gabaliukus ir sudėkite juos ant grotelių, kad atauštų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladiniai irisai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Papuošimui:
Autoriaus žodis: Iš nurodytų ingredientų pagaminsite apie 40 gabalėlių Dan Sukker
Gaminimo eiga:
  1. Į prikaistuvį storu dugnu sudėkite visas sudedamąsias dalis, išskyrus šokoladą, ir užvirkite. Virkite ant lėtos ugnies, retkarčiais pamaišydami, kol temperatūra pasieks 125 °C. Lengviausia temperatūrą pamatuoti virtuviniu termometru. Jei neturite termometro, temperatūrą įvertinkite truputį mišinio įlašinę į stiklinę šalto vandens. Jei susiformuoja apvalus vidutinio minkštumo rutuliukas, mišinys paruoštas. Mišiniui pasiekti reikiamą temperatūrą prireiks 30–40 min.

  2. Pilkite masę į kepimo popieriumi išklotą prikaistuvį ir leiskite ataušti.

  3. Tada padalykite ją į gabaliukus.

  4. Išlydykite šokoladą indą su šokoladu įstatę į verdantį vandenį. Pamirkykite šokolade pyrago gabaliukus ir sudėkite juos ant grotelių, kad atauštų.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų