Šokoladiniai ir apelsininiai naminiai ledai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kiaušiniai ((tryniai)) |
2 valgomieji šaukštai | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
160 gramų | cukrus |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
250 gramų | šokoladas (juodasis (lydytas)) |
100 gramų | riešutai (cukruoti, smulkinti) |
1 vienetas | apelsinų ((žievelė)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sudėkite kiaušinius, trynius ir cukrų į karščiui atsparų dubenį. Pastatykite dubenį virš vos verdančio vandens prikaistuvio ir plakite elektriniu plaktuvu 6–8 minutes arba kol mišinys taps šviesus ir sutirštės. Tada nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Suplakite grietinėlę. Atsargiai supilkite plaktą grietinėlę į kiaušinių mišinį ir sumaišykite iki vienalytės masės. Po truputį supilkite lydytą šokoladą, suberkite smulkintus riešutus, apelsino žievelę ir maišykite. Supilkite mišinį į 2 litrų skardą ar dvi mažesnes skardas ir užšaldykite (6 valandas arba per naktį). Prieš tiekdami truputį palaikykite kambario temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminiai ledai su riešutais
- Braškiniai kondensuoto pieno ledai
- Persikų desertas
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Plakti ledai
- Kokteilis su datulėmis
- Kisielinis desertas
- Kaimiški ledai
- Degtinės ledai
- Mango ledai
- Šokoladiniai ledai
- Ledai su braškėmis
- Kava su ledais
- Ledai vafliuose
- Ledų desertas
- Gardūs braškiniai ledai
- Ledai su uogomis
- Abrikosų ledukai
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Braškiniai ledai
Šokoladiniai ir apelsininiai naminiai ledai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kiaušiniai, (tryniai),
2 valgomieji šaukštai -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
160 gramų -
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų -
Šokoladas, juodasis (lydytas),
250 gramų -
Riešutai, cukruoti, smulkinti,
100 gramų -
Apelsinai, (žievelė),
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėkite kiaušinius, trynius ir cukrų į karščiui atsparų dubenį. Pastatykite dubenį virš vos verdančio vandens prikaistuvio ir plakite elektriniu plaktuvu 6–8 minutes arba kol mišinys taps šviesus ir sutirštės. Tada nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Suplakite grietinėlę. Atsargiai supilkite plaktą grietinėlę į kiaušinių mišinį ir sumaišykite iki vienalytės masės. Po truputį supilkite lydytą šokoladą, suberkite smulkintus riešutus, apelsino žievelę ir maišykite. Supilkite mišinį į 2 litrų skardą ar dvi mažesnes skardas ir užšaldykite (6 valandas arba per naktį). Prieš tiekdami truputį palaikykite kambario temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...