
Sojos troškinys su paprika
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | soja (pakelis juostelių) |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
šiek tiek | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Soją užvirinkite sultinyje, išbrinkinkite, dėkite ant keptuvės, supilkite prieskonius, aliejų (arba kiaulienos taukus), pakepinkite, kol vanduo išgaruos. Svogūnus ir papriką supjaustykite plonais šiaudeliais ir supilkite į keptuvę su soja. Pridėkite dar česnako ir viską lengvai uždengus pakaitinkite. Pakaitinkite labai nedaug - kol vos suminkštėja daržovės, jos neturi būti labai sukepusios, turi turėti lengvo traškumo, tuomet įpilkite pomidorų padažo ir dar šiek tiek perkaitinkite. Į lėkštes dėkite birius virtus ryžius, į vidurį troškinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai iš sojos faršo
-
Sojų salotos
-
Sojų kotletėliai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Sojų plovas
-
Sojos kepsnys su sūriu
-
Balandėliai su soja
-
Sojos faršas su makaronais
-
Sojos kepsneliai
-
Sojos troškinys su paprika
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Kaimiški sojos muštinukai
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Sojos troškinys
-
Makaronai su sojos faršu
-
Sojos paštetas
-
Troškinta lydeka
-
Daržovių troškinys
-
Troškinta žuvis
Sojos troškinys su paprika
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Česnakas
- Prieskoniai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Soja, pakelis juostelių,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Pomidorų padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Soją užvirinkite sultinyje, išbrinkinkite, dėkite ant keptuvės, supilkite prieskonius, aliejų (arba kiaulienos taukus), pakepinkite, kol vanduo išgaruos. Svogūnus ir papriką supjaustykite plonais šiaudeliais ir supilkite į keptuvę su soja. Pridėkite dar česnako ir viską lengvai uždengus pakaitinkite. Pakaitinkite labai nedaug - kol vos suminkštėja daržovės, jos neturi būti labai sukepusios, turi turėti lengvo traškumo, tuomet įpilkite pomidorų padažo ir dar šiek tiek perkaitinkite. Į lėkštes dėkite birius virtus ryžius, į vidurį troškinį.
Reklama:
Komentarai (6)
-
antoska
2011-02-13 22:07
visai neblogai,tik pasigaminau per daug tai3d valgiau.retkarciais butu skaniau. ;-)
-
Shalnute
2010-02-27 18:06
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...