1 vienetas | soja (pakuotė) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | obuoliai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sojos padažas |
Pabarsčius prieskoniais į vidų dėkite po griežinėlį sūrio ir obuolio, šiaudelį paprikos. Suvožkite, apvoliokite džiūvėsėliuose ir įdėkite į įkaitintus riebalus.
Kai viena pusė apkeps, apverskite. Ant viršaus uždėkite dvi siauras sūrio juosteles, o per vidurį - paprikos juostelę. Uždenkite keptuvę ir kepkite, kol kepsnys apkeps, o sūris - išsilydys. Patiekite karštus su bulvėmis ar žalių daržovių salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sojos kepsneliai
- Troškinys su soja (mėsa)
- Sojos paštetas
- Kaimiški sojos muštinukai
- Sojų salotos
- Sojų kotletėliai
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Sojos faršas su makaronais
- Sojos troškinys
- Sojų plovas
- Sojos kepsnys su sūriu
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Makaronai su sojos faršu
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Sojos kepsniai su lašiša
- Sojos troškinys su paprika
- Balandėliai su soja
- Kepenėlių blyneliai
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Greiti vištienos kąsneliai
Sojos kepsnys su sūriu
- Paruošimo laikas:
-
Soja, pakuotė,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Cukrus
- Druska
- Sojos padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sojų mėsą paruoškite pagal aprašymą ant dėžutės. Turimus maždaug 4 x 5 cm gabalėlius įpjaukite horizontaliai taip, kad atsiverstų lyg knygos lapas.
Pabarsčius prieskoniais į vidų dėkite po griežinėlį sūrio ir obuolio, šiaudelį paprikos. Suvožkite, apvoliokite džiūvėsėliuose ir įdėkite į įkaitintus riebalus.
Kai viena pusė apkeps, apverskite. Ant viršaus uždėkite dvi siauras sūrio juosteles, o per vidurį - paprikos juostelę. Uždenkite keptuvę ir kepkite, kol kepsnys apkeps, o sūris - išsilydys. Patiekite karštus su bulvėmis ar žalių daržovių salotomis.
Komentarai (8)
-
October
2011-05-23 17:13
Neturėjau obuolių tai dėjau tik papriką ir sūrį. Tikrai gavosi labai skaniai. Kitą kartą mėginsiu ir su obuoliais
-
green_raven
2009-03-17 23:29
Pabandžiau su siūlu aprišti. Šiaip iš tikrųjų neiškrenta tada, tik labai jau nelengva nuo iškepusių tą siūlą nurišti :-D Bet skanu buvo. Net labai. Taip lengvai susivalgė, o obuolys suteikė gaivumo, sultingumo. :super: Įkeliu foto [:-)
-
Angele
2008-08-23 14:05
Zuzana, parasyk ar skaniai gavosi, as irgi noreciau pasigaminti :) Ir atsiusk nuotrauku, idomu kaip atrodo?
-
Zuzana
2008-08-22 23:23
Kepsniukai jau kepa keptuveje, greitu laiku idesiu ir ju foto :P atrodo fektingai, idomu koks skonis... Siaip soja megstu bet taip dar nevalgius :P Mazas patarimas gaminantiems : sudeje visus ingridientus i sojos kepsniuka apriskite ji siulu, kad keptuveje neissileistu:)