4 vienetai | soja (paplotėliai) |
1 vienetas | sultinys (vištienos kubelis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
200 gramų | pievagrybiai |
200 gramų | paprika (smulkintos) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | sūris (olandiškas, tarkuotas) |
100 gramų | pistacijos (smulkintos) |
Įkaitinkite keptuvę ir iškepti kepsnelius, gerai apkepkite, kad įgautų aukso spalvą, išimkite ir padėkite šiltai. Supjaustykite grybus ir kepkite svieste, po to suberkite paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinkite kelias minutes, supilkite grietinėlę ir idėkite truputį prieskonių ir kelis lašus citrinų sulčių, uždengus patroškinkite ir ant padažo uždėkite kepsnelius, tik nemaišykite su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sojos troškinys
- Sojos faršas su makaronais
- Sojų kotletėliai
- Sojos kepsnys su sūriu
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Kaimiški sojos muštinukai
- Sojos troškinys su paprika
- Sojų plovas
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Makaronai su sojos faršu
- Kotletukai iš sojos faršo
- Troškinys su soja (mėsa)
- Sojų salotos
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Sojos paštetas
- Balandėliai su soja
- Sojos kepsniai su lašiša
- Kopūstų apkepas
- Žuvies kotletai su grybais
- Bulvių plokštainis
Sojos kepsneliai
- Paruošimo laikas:
-
Soja, paplotėliai,
4 vienetai -
Sultinys, vištienos kubelis,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Aitrioji paprika, maltas
-
Pievagrybiai,
200 gramų -
Paprika, smulkintos,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų - Sūris, olandiškas, tarkuotas
-
Pistacijos, smulkintos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kepsnelius valandą pamirkykite vištienos sultinyje, išplakite kiaušinį su prieskoniais, pipirais ir čili. Apvoliokite kepsnelius ir po to pavoliokite džiūvėsiuose, ir taip tris kartus, kad kepsneliai gerai būtų apsupti tešlos.
Įkaitinkite keptuvę ir iškepti kepsnelius, gerai apkepkite, kad įgautų aukso spalvą, išimkite ir padėkite šiltai. Supjaustykite grybus ir kepkite svieste, po to suberkite paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinkite kelias minutes, supilkite grietinėlę ir idėkite truputį prieskonių ir kelis lašus citrinų sulčių, uždengus patroškinkite ir ant padažo uždėkite kepsnelius, tik nemaišykite su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius.
Komentarai (6)
-
(anonimas)
2009-05-09 20:11
Oi neskanu %-)
-
ilona
2009-04-01 01:42
oj kaip skanu :super: