4 vienetai | soja (paplotėliai) |
1 vienetas | sultinys (vištienos kubelis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
200 gramų | pievagrybiai |
200 gramų | paprika (smulkintos) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | sūris (olandiškas, tarkuotas) |
100 gramų | pistacijos (smulkintos) |
Įkaitinkite keptuvę ir iškepti kepsnelius, gerai apkepkite, kad įgautų aukso spalvą, išimkite ir padėkite šiltai. Supjaustykite grybus ir kepkite svieste, po to suberkite paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinkite kelias minutes, supilkite grietinėlę ir idėkite truputį prieskonių ir kelis lašus citrinų sulčių, uždengus patroškinkite ir ant padažo uždėkite kepsnelius, tik nemaišykite su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sojos faršas su makaronais
- Kaimiški sojos muštinukai
- Makaronai su sojos faršu
- Troškinys su soja (mėsa)
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Sojos troškinys
- Balandėliai su soja
- Sojų salotos
- Sojų kotletėliai
- Sojos troškinys su paprika
- Sojos paštetas
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Sojos kepsniai su lašiša
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Sojų plovas
- Kotletukai iš sojos faršo
- Sojos kepsnys su sūriu
- Kepti rauginti kopūstai
- Kėdainių maltinis
- Vištienos ir ryžių maltinukai
Sojos kepsneliai
- Paruošimo laikas:
-
Soja, paplotėliai,
4 vienetai -
Sultinys, vištienos kubelis,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Aitrioji paprika, maltas
-
Pievagrybiai,
200 gramų -
Paprika, smulkintos,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų - Sūris, olandiškas, tarkuotas
-
Pistacijos, smulkintos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kepsnelius valandą pamirkykite vištienos sultinyje, išplakite kiaušinį su prieskoniais, pipirais ir čili. Apvoliokite kepsnelius ir po to pavoliokite džiūvėsiuose, ir taip tris kartus, kad kepsneliai gerai būtų apsupti tešlos.
Įkaitinkite keptuvę ir iškepti kepsnelius, gerai apkepkite, kad įgautų aukso spalvą, išimkite ir padėkite šiltai. Supjaustykite grybus ir kepkite svieste, po to suberkite paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinkite kelias minutes, supilkite grietinėlę ir idėkite truputį prieskonių ir kelis lašus citrinų sulčių, uždengus patroškinkite ir ant padažo uždėkite kepsnelius, tik nemaišykite su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius.
Komentarai (6)
-
(anonimas)
2009-05-09 20:11
Oi neskanu %-)
-
ilona
2009-04-01 01:42
oj kaip skanu :super: