
Sočioji užkandėlė su silke
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | bulvių ( didelės) |
1 vienetas | obuoliai (smulkiai tarkuoti) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
2 vienetai | silkė (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Supjaustyti neplonais griežinėliais, patepti plonu majonezo sluoksniu ir sudėti į didelę lėkštę.
2.
Silkės filę supjaustyti plonais gabaliukais ir sudėti ant bulvių. Tada ant kiekvieno bulvės griežinėlio su silke dėti po kiaušinio griežinėlį.
3.
Burokėlius sutarkuoti, sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, dėti garstyčių, majonezo ir viską išmaišyti. Masę dėti ant bulvių griežinėlių, o viršų pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Viską papuošti krapų šakelėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti pomidorai
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Saldus užkandis
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Padažas su avokadais
-
Virtas vyniotinis
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Silkių bokšteliai
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Tortilijos su kumpeliu
Sočioji užkandėlė su silke
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Obuoliai, smulkiai tarkuoti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Burokėliai, virti,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Silkė, filė,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Supjaustyti neplonais griežinėliais, patepti plonu majonezo sluoksniu ir sudėti į didelę lėkštę.
Silkės filę supjaustyti plonais gabaliukais ir sudėti ant bulvių. Tada ant kiekvieno bulvės griežinėlio su silke dėti po kiaušinio griežinėlį.
Burokėlius sutarkuoti, sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, dėti garstyčių, majonezo ir viską išmaišyti. Masę dėti ant bulvių griežinėlių, o viršų pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Viską papuošti krapų šakelėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...