
Smaližiukas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų | mascarpone sūris |
1 vienetas | juodojo šokolado |
150 gramų | miltai |
120 gramų | sviestas |
120 gramų | cukrus |
100 gramų | jogurtas |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | apelsinų |
50 gramų | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirma kepame biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
2.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
3.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.
4.
Kol kepa biskvitas, ruošiame sūrio kremą: maskarponės sūrį suplakame su cukrumi ir jogurtu.
5.
Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
6.
Šokolada surarkuojame ir aplipdome tortuko šonus, taip pat užberiame drožliu per vidurį ir uždedame apelsino skiltelę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaikiškas meduoliukas
-
Tortas meilės dienai
-
Torteliai su uogomis
-
Sausainių ir varškės tortas
-
Naminis Raffaello tortas
-
Tortas "Karamelės lašas"
-
Graikų pyragas
-
Braškinis tortas
-
Tortas "Vasaros prisilietimas"
-
Gaivus varškės tortelaitis
-
Želė tortas
-
Elzaso tortas
-
Gaivus mango tortas
-
Šaltas tortukas
-
Migdolinis vyšnių tortas
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Sezamo gardumynas
-
Vaflinis pyragas
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
Kokosinė širdelė šokolade
Smaližiukas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Juodasis šokoladas,
1 vienetas -
Miltai,
150 gramų -
Sviestas,
120 gramų -
Cukrus,
120 gramų -
Jogurtas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Apelsinai,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirma kepame biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.
Kol kepa biskvitas, ruošiame sūrio kremą: maskarponės sūrį suplakame su cukrumi ir jogurtu.
Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
Šokolada surarkuojame ir aplipdome tortuko šonus, taip pat užberiame drožliu per vidurį ir uždedame apelsino skiltelę.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai