Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, nulupti, supjaustyti į keturias dalis, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių.
Įpilti romo ir virti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant apie 60 min. Tada dėti į puodą 2 cm kubeliais supjaustytą moliūgą ir plonais griežinėliais pjaustytą citriną. Virti dar apie 50 min. Susidariusias putas nuimti. Citrinas išgriebti ir viską sutrinti su blenderiu. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti ir palikti, kol atvės. Skanaus!
Slyvų ir moliūgų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | citrinos |
700 gramų | cukrus |
1 kilogramas | moliūgai |
500 gramų | slyvos |
2 valgomieji šaukštai | romas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyšnių kompotas
- Kriaušių kompotas
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Marinuoti burokėliai
- Konservuoti žirneliai
- Rauginti agurkai žiemai
- Vyšnių uogienė
- Mėlynių kompotas
- šparaginės pupelės - marinate
- Slyvos bruknėse
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Džemas iš juodųjų serbentų
- Šaltalankio uogienė
- Marinuoti grybai
- Aviečių džemas
- Svarainiai cukruje
- Agrastinis kompotas
- Konservuoti baravykai
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Konservuotos paprikos
Slyvų ir moliūgų uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Cukrus,
700 gramų -
Moliūgai,
1 kilogramas -
Slyvos,
500 gramų -
Romas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, nulupti, supjaustyti į keturias dalis, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių.
Įpilti romo ir virti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant apie 60 min. Tada dėti į puodą 2 cm kubeliais supjaustytą moliūgą ir plonais griežinėliais pjaustytą citriną. Virti dar apie 50 min. Susidariusias putas nuimti. Citrinas išgriebti ir viską sutrinti su blenderiu. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti ir palikti, kol atvės. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
armanda
2015-07-24 16:36
šūdinas skonis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...