Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
2 lapai tešla (bemielė sluoksniuota)
2 valgomieji šaukštai padažas (pomidorų)
30 gramų saliamis (karštai rūkytas)
40 gramų sūris (kietasis tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Išimkite paruoštą šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį ar truputį ilgiau palaikykite kambario temperatūroje, kad ji atšiltų.
Truputį pakočiokite.
Užtepkite mėgstamo pomidorų padažo ir šaukštu ar mentele tolygiai paskirstykite per visą tešlos lakštą, kraštus palikite sausus.
2.
Saliamį supjaustykite smulkiais šiaudeliais, o kietąjį sūrį sutarkuokite arba, jei jau pirkote sutarkuotą, tai dar geriau, tereiks užbarstyti.
3.
Dabar rūpestingai suvyniokite tešlą su visais gėriais į ritinėlį ir užlipinkite kraštus, kad laikytųsi.
Supjaustykite maždaug 1-1,5 cm storio gabalėliais.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 C.
Pašaukite suktinukus ir kepkite 15-20 minučių. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 18
Ingredientai:
  • Tešla, bemielė sluoksniuota, 2 lapai
  • Padažas, pomidorų, 2 valgomieji šaukštai
  • Saliamis, karštai rūkytas, 30 gramų
  • Sūris, kietasis tarkuotas, 40 gramų
  • Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
  1. Išimkite paruoštą šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį ar truputį ilgiau palaikykite kambario temperatūroje, kad ji atšiltų.
    Truputį pakočiokite.
    Užtepkite mėgstamo pomidorų padažo ir šaukštu ar mentele tolygiai paskirstykite per visą tešlos lakštą, kraštus palikite sausus.

  2. Saliamį supjaustykite smulkiais šiaudeliais, o kietąjį sūrį sutarkuokite arba, jei jau pirkote sutarkuotą, tai dar geriau, tereiks užbarstyti.

  3. Dabar rūpestingai suvyniokite tešlą su visais gėriais į ritinėlį ir užlipinkite kraštus, kad laikytųsi.
    Supjaustykite maždaug 1-1,5 cm storio gabalėliais.
    Įkaitinkite orkaitę iki 190 C.
    Pašaukite suktinukus ir kepkite 15-20 minučių. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų