Žalumynus smulkiai supjaustyti. Trintuvo pagalba varškę, česnaką, žalumynus sumalti iki vientisos masės. Pagardinti DAUMANTŲ majonezų „MangoMajo“.
Įkaitinti riešutėlių keptuvę. Tešlos lakštus (galima ir neatšildyti jų) perpjauti išilgai pusiau. Sudėti į keptuvę ir iškepti riešutėlių puseles. Iš vieno tešlos pakelio išėjo 36 riešutėliai.
Į kiekvieną riešutėlio puselę įdėti varškės masės ir per riešutėlio vidurį įdėti po gabaliuką lašišos.
Skanaus.
Sluoksniuotos tešlos riešutėliai su varškės kremu ir lašiša
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
1 pakelis | tešla (sluoksniuota) |
150 gramų | varškė |
50 gramų | žalumynų ( (krapų, petražolių, baziliko) ) |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | lašiša (sūdyta) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas (DAUMANTŲ „MangoMajo“ ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sluoksniuotos tešlos riešutėliai su varškės kremu ir lašiša
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Tešla, sluoksniuota,
1 pakelis -
Varškė,
150 gramų -
Žalumynai, (krapų, petražolių, baziliko) ,
50 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Lašiša, sūdyta,
100 gramų -
Majonezas, DAUMANTŲ „MangoMajo“ ,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalumynus smulkiai supjaustyti. Trintuvo pagalba varškę, česnaką, žalumynus sumalti iki vientisos masės. Pagardinti DAUMANTŲ majonezų „MangoMajo“.
Įkaitinti riešutėlių keptuvę. Tešlos lakštus (galima ir neatšildyti jų) perpjauti išilgai pusiau. Sudėti į keptuvę ir iškepti riešutėlių puseles. Iš vieno tešlos pakelio išėjo 36 riešutėliai.
Į kiekvieną riešutėlio puselę įdėti varškės masės ir per riešutėlio vidurį įdėti po gabaliuką lašišos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
jolita
2014-12-23 21:49
reiks pabandyt
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...