Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek aliejaus
500 gramų tešla (sluoksniuota, bemielė)
400 gramų kopūstai
150 gramų svogūnai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.
2.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.
3.
Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.
4.
Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.

  2. Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.

  3. Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.

  4. Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų