Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | sluoksniuotos tešlos |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
0.5 skardinės | konseruovtų ananasų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus įspausti konservuoto ananaso gabalėlius.
3.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
- Šokoladinis bananinis keksas
- Šokoladinis pyragas
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Obuolių pyragas
- Plokštainis diena-naktis
- Obuolių pyragas su chalva
- Vyniotinis su obuoliene
- Biskvitas su vyšniomis
- Jogurtinis pyragas
- Trupinių skanėstas
- Trupiniuotis
- Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
- Aguoninis vyniotinis
- Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
- Pyragas „Trys norai“
- Slyvų pyragas
- Kondensuoto pieno keksas
- Papajaus pyragėliai
- Šokoladinis vyniotinis
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sluoksniuota tešla,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Konservuoti ananasai,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus įspausti konservuoto ananaso gabalėlius.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gintare
2015-06-20 20:50
Iskepiau labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...