Kepimo skardą išklojame tešla.
Susmulkintą svogūną pakepiname kartu su faršu 8 minutes. Įmaišome prieskonių pagal skonį.
Mėsą sumaišome su bulvių koše bei kiaušinių plakiniu ir sudedame ant tešlos.
Ant viršaus sudedame sutarkuotą sūrį ir aptepame grietine.
Pašauname į orkaitę. Kepame 30 min. 150° C orkaitėje, po to 20-30 min. 180° C temperatūroje.
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | tešla (sluoksniuota) |
350 gramų | bulvių (košė) |
450 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
450 gramų | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Paprastasis guliašas
- Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
- Mėsos - daržovių troškinys
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Įdaryti piepagrybiai
- Naminės dešrelės
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Pikantiškoji kiauliena
- Mėsos pyragas
- Kiauliena aštriame padaže
- Naminiai kotletukai
- Paprastieji šašlykai
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Kiauliena su aguročiais
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Orkaitėje kepti kotletai
- Kepenys su mandarinais
- Šašlykai vyno marinate
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
1 kilogramas -
Bulvės, košė,
350 gramų -
Kiaulienos faršas,
450 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Grietinė,
450 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo skardą išklojame tešla.
Susmulkintą svogūną pakepiname kartu su faršu 8 minutes. Įmaišome prieskonių pagal skonį.
Mėsą sumaišome su bulvių koše bei kiaušinių plakiniu ir sudedame ant tešlos.
Ant viršaus sudedame sutarkuotą sūrį ir aptepame grietine.
Pašauname į orkaitę. Kepame 30 min. 150° C orkaitėje, po to 20-30 min. 180° C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-03-01 11:30
Fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...