Kepimo skardą išklojame tešla.
Susmulkintą svogūną pakepiname kartu su faršu 8 minutes. Įmaišome prieskonių pagal skonį.
Mėsą sumaišome su bulvių koše bei kiaušinių plakiniu ir sudedame ant tešlos.
Ant viršaus sudedame sutarkuotą sūrį ir aptepame grietine.
Pašauname į orkaitę. Kepame 30 min. 150° C orkaitėje, po to 20-30 min. 180° C temperatūroje.

Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | tešla (sluoksniuota) |
350 gramų | bulvių (košė) |
450 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
450 gramų | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Strėvos suktinis
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Zrazai
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Naminiai mėsainiai
-
Veršienos šniceliai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Jautienos šašlykas
-
Medžiotojų šašlykai
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
"Ponios cepelinai"
-
Vasaros šašlykiukas
-
Virtiniai su mėsa
-
Grikių kotletai su mėsa
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
1 kilogramas -
Bulvės, košė,
350 gramų -
Kiaulienos faršas,
450 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Grietinė,
450 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo skardą išklojame tešla.
Susmulkintą svogūną pakepiname kartu su faršu 8 minutes. Įmaišome prieskonių pagal skonį.
Mėsą sumaišome su bulvių koše bei kiaušinių plakiniu ir sudedame ant tešlos.
Ant viršaus sudedame sutarkuotą sūrį ir aptepame grietine.
Pašauname į orkaitę. Kepame 30 min. 150° C orkaitėje, po to 20-30 min. 180° C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-03-01 11:30
Fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...