Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | svogūnai |
225 gramai | mocarela sūris |
200 mililitrų | grietinė |
100 gramų | ikrai (juodi ir raudoni) |
1 gabalas | batonas (prancūziškas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Turimą formą iškloti kepimo popieriumi ir patepti aliejumi.
2.
Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir sukapoti.
3.
Susmulkinti svogūną.
4.
Kambario temperatūros sūrį sutrinti smulkintuvu ir elektriniu plaktuvu išmaišyti iki vientisos masės.
5.
Į paruoštą formą sudėti kiaušinius sumaišytus su svogūnų ir majonezu, išlyginti sluoksnį. Tada tolygiai paskirstyti sūrio masę. Padėti kelioms valandoms į šaldytuvą.
6.
Išėmus iš šaldytuvo, ant viršaus sudėti skrudintus batono kubelius ir išlyginti sluoksnį. Viršų papuošti ikrais. Atsargiai išimti iš formos salotas ir perdėti į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos su lašiša
- Aštrios krevetės grilyje
- Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
- Keptos krevečių salotos
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Kepti baklažanai
- Irinos bulvių iešmeliai
- Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
- Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
- Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
- Karštos bulvių salotos
- Kepti salierai
- Karštos kukurūzų salotos
- Šiltos salotos
- Keptos česnakinės bulvės
- Grilyje keptos daržovės
- Šilta mišrainė
- Grybų salotos
- Virtos bulvės su sviestu
- Karštos šparagų salotos
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Mocarela sūris,
225 gramai -
Grietinė,
200 mililitrų -
Ikrai, juodi ir raudoni,
100 gramų -
Batonas, prancūziškas,
1 gabalas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Turimą formą iškloti kepimo popieriumi ir patepti aliejumi.
Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir sukapoti.
Susmulkinti svogūną.
Kambario temperatūros sūrį sutrinti smulkintuvu ir elektriniu plaktuvu išmaišyti iki vientisos masės.
Į paruoštą formą sudėti kiaušinius sumaišytus su svogūnų ir majonezu, išlyginti sluoksnį. Tada tolygiai paskirstyti sūrio masę. Padėti kelioms valandoms į šaldytuvą.
Išėmus iš šaldytuvo, ant viršaus sudėti skrudintus batono kubelius ir išlyginti sluoksnį. Viršų papuošti ikrais. Atsargiai išimti iš formos salotas ir perdėti į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...