Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 kilogramo | juodos duonos | |
250 gramų | zigmo bismarck silkių filė marinate su svogūnais ir krapais | |
3 vienetai | morkos | |
2 vienetai | avokadų | |
1 vienetas | citrinos | |
70 gramų | lukštentų saulėgražų | |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus | |
40 gramų | filadelfijos sūrio | |
20 gramų | kalendra | |
3 skiltelės | česnakas | |
1 valgomasis šaukštas | grietinė | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
1 vienetas | rozmarinas | |
Papuošimui: | ||
250 gramų | vyšninių pomidorų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros ir 20 min. kepkite pomidorus, pabarstytus druska.
2.
Supjaustykite duoną stačiakampiais.
3.
Išvirtas morkas sutrinkite su saulėgrąžomis ir sumaišykite su grietine.
4.
Avokadus sutrinkite su tepamu sūriu ir įmaišykite tarkuoto česnako, įspauskite citrinų sulčių, pagardinkite druska bei pipirais.
5.
Duonos riekelę ištepkite morkų putėsiais, tuomet uždenkite kita riekele ir užtepkite ją avokadų putėsiais. Dėkite silkės gabalėlį ant pačio viršaus ir papuoškite keptu pomidoriuku bei šakele rozmarino.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Sumuštiniai su mėlynėmis
- Sumuštiniai su lašiša (Arvydo)
- Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
- Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
- Sumuštinukai su juodaisias ikrais ir krabų lazdelėmis
- Labai skanūs sumuštiniai
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Vėrinukai
- Sumuštinukai su krabų lazdelėmis
- Česnakiniai sumuštiniai
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Lašišos sumuštinukai
- Sumuštiniai "Boruželės"
- Sumuštinukai "Bitutės"
- Vėrinukai su lašiša
- Sumuštiniai su lašiša
- Pavasariška užtepėlė
Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Juoda duona ,
0.5 kilogramo -
ZIGMO Bismarck silkių filė marinate su svogūnais ir krapais,
250 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Avokadai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Lukštentos saulėgrąžos,
70 gramų -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Filadelfijos sūris,
40 gramų -
Kalendra,
20 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
-
Rozmarinas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vyšniniai pomidorai,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros ir 20 min. kepkite pomidorus, pabarstytus druska.
Supjaustykite duoną stačiakampiais.
Išvirtas morkas sutrinkite su saulėgrąžomis ir sumaišykite su grietine.
Avokadus sutrinkite su tepamu sūriu ir įmaišykite tarkuoto česnako, įspauskite citrinų sulčių, pagardinkite druska bei pipirais.
Duonos riekelę ištepkite morkų putėsiais, tuomet uždenkite kita riekele ir užtepkite ją avokadų putėsiais. Dėkite silkės gabalėlį ant pačio viršaus ir papuoškite keptu pomidoriuku bei šakele rozmarino.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...