Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su mėlynėmis
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 mililitrų mascarpone sūris
250 mililitrų grietinėlės, 35%
100 gramų sviestas
100 gramų sausainiai
šiek tiek cukrus
šiek tiek druska
šiek tiek cukraus pudra
šiek tiek citrinos (žievelė)
150 gramų mėlynės (arba šilauogės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sumalkite sausainius, sutrinkite juos su cukrumi, žiupsneliu druskos. Sumaišykite su tirpdytu sviestu iki kol išgausite "šlapius" trupinius.
Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
Sudėkite į taures ar vieną gilų indą sausainių trupinius, kremą ir mėlynes (arba šilauoges), pakartodami kelis kartus sluoksnius. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Skanaus

Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su mėlynėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sumalkite sausainius, sutrinkite juos su cukrumi, žiupsneliu druskos. Sumaišykite su tirpdytu sviestu iki kol išgausite "šlapius" trupinius.
Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
Sudėkite į taures ar vieną gilų indą sausainių trupinius, kremą ir mėlynes (arba šilauoges), pakartodami kelis kartus sluoksnius. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Skanaus

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...