
500 gramų | vištienos filė | |
2 vienetai | agurkų (švieži) | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
300 gramų | pievagrybiai | |
šiek tiek | majonezas | |
Papuošimui: | ||
100 | kietasis sūris | |
šiek tiek | alyvuogių (klavišams) | |
šiek tiek | pomidorai (arba rūkyta lašiša, roželės gamybai) | |
šiek tiek | petražolės (ar kiti žalumynai) | |
šiek tiek | sūris (fermentinis, klavišams) |
1 sluoksnis - virta vištiena;
2 sluoksnis - majonezas;
3 sluoksnis - kepti grybai;
4 sluoksnis - majonezas ;
5 sluoksnis - švieži agurkai;
6 sluoksnis - majonezas ;
7 sluoksnis - virti kiaušiniai;
8 sluoksnis - majonezas;
9 sluoksnis - sūris.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
-
Bulvių salotos
-
Mišrainė su mėsa
-
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Japoniškos salotos
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Pupų salotos
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Azijietiškos salotos su antienos filė
-
Šparagų mišrainė
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Ryžių salotos
-
Itališkos salotos
-
Silkės tortas
-
Ananasinė mišrainė
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Agurkai, švieži,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pievagrybiai,
300 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kietasis sūris,
100 - Alyvuogės, klavišams
- Pomidorai, arba rūkyta lašiša, roželės gamybai
- Petražolės, ar kiti žalumynai
- Sūris, fermentinis, klavišams
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirmiausia pasiruošiame visus produktus. Vištieną išverdame, ataušiname ir supjaustome. Pievagrybius apkepiname keptuvėje. Agurkus sutarkuojame stambia tarka. Kiaušinius išverdame ir taip pat sutarkuojame.
Galime pradėti sluoksniuoti salotas (formuoti pianino formą) tokia eilės tvarka:
1 sluoksnis - virta vištiena;
2 sluoksnis - majonezas;
3 sluoksnis - kepti grybai;
4 sluoksnis - majonezas ;
5 sluoksnis - švieži agurkai;
6 sluoksnis - majonezas ;
7 sluoksnis - virti kiaušiniai;
8 sluoksnis - majonezas;
9 sluoksnis - sūris.Dabar smagioji dalis - pianino puošimas!
Komentarai (9)
-
Irena
2015-06-10 09:48
Svarbu, koki majoneza pasirinkti ir nepadauginti jo.
-
Aušra Č.
2015-04-01 08:02
Pievagrybiai marinuoti ar švieži?
-
:)
2015-02-24 01:31
Salotos, manau, neskanios, virta vištiena nesiderina su žaliais agurkais, o šie dar paleidžia skystį ir viskas tampa dideliu fu :) Bet papuošimas tikrai įspūdingas, ačiū už idėją :)
-
ilona
2014-12-15 20:15
Is agurku isimkit seklas...:) :)
-
Audinga
2014-04-20 02:25
Atrodo fantastiškai, bet deja... iš tokių ingridientų, neimanoma niekaip tokios formos padaryti, nes įeina agurkas, kuris paleidžia vandenį ir formuok neformavus, viskas išbliukšta :( Tai, kad negaiškite laiko mergaitės, formos neišeis suformuoti :(
-
Rasa
2014-04-17 15:13
labai graziai atrodai ;)