Kopūstą smulkiai supjaustyti, įmesti stambiai sutarkuotą obuolį bei smulkiai sukapotą svogūną.
Iš citrinos sulčių, grietinės, druskos ir pipirų paruošti saldžiarūgštį padažą.
Patiekiant apipilti salotas padažu, gerai išmaišyti ir pabarstyti sukapotais žalumynais.
Slovakiškos kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai (mažas) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | obuoliai |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gaivios salotos
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Kaliaropių salotos
- Mišrainė su vyšniniais pomidorais
- Kriaušės su pupelėmis
- Gaivios cukinijų - agurkų salotos
- Burokėlių ir kopūstų salotos
- Skaniausia mišrainė
- Vegetariškos salotos
- Aisberg salotos
- Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
- Kiaulpienių lapų salotos
- Morkų salotos su česnaku
- Egzotinės salotos
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Morkų salotos vaikučiams
- Aguročių salotos
- Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
- Plūdenos salotos
- Ropinės salotos
Slovakiškos kopūstų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, mažas,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Obuoliai
- Svogūnai
- Krapai
- Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą smulkiai supjaustyti, įmesti stambiai sutarkuotą obuolį bei smulkiai sukapotą svogūną.
Iš citrinos sulčių, grietinės, druskos ir pipirų paruošti saldžiarūgštį padažą.
Patiekiant apipilti salotas padažu, gerai išmaišyti ir pabarstyti sukapotais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...