Cukrų išsukame su kiaušiniais, dedame grietinę, beriame miltus ir kepimo miltelius bei šiltą vandenį, pieną. Viską išmaišome, pilame aliejų, išmaišome. Tešlą padaliname į dvi dalis, į mažesnę dalį dedame kakavą ir smulkintus riešutus bei šokoladą susmulkintą.
Į kepimo formą supilame baltą tešlą ir pašauname į 220 laipsnių orkaitę 5 minutėms. Tada ištraukiame ir ratuku supilame šokoladinę masę. Kepame kol iškils ir pagels.
SKANAUS!
Šlapias pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | grietinė |
100 gramų | juodojo šokolado |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | graikiniai riešutai |
20 gramų | kepimo milteliai |
200 mililitrų | vanduo (šiltas) |
100 mililitrų | pienas |
3 arbatiniai šaukšteliai | kakava |
100 gramų | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saulėgrąža
- Gaivus bananų ir meduolių pyragas
- Žuvies pyragas
- Biskvitas su vyšniomis
- Slyvų pyragas
- Aguoninis pyragas
- Moliūginis varškės pyragas
- Trupininis pyragas ,,Ubagas''
- Vyniotinukai su obuoliais
- Morkų pyrgas
- Sūrio pyragas
- Plokštainis su abrikosais ir varške
- Vištienos pyragas su grybais
- Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
- Šimtalapis su varške
- Pyragas su persikais
- Šokoladinis pyragas puodelyje
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Varškinis keksas
- Jogurtinis tortas
Šlapias pyragas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
50 gramų -
Juodasis šokoladas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Graikiniai riešutai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
20 gramų -
Vanduo, šiltas,
200 mililitrų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kakava,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Alyvuogių aliejus,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų išsukame su kiaušiniais, dedame grietinę, beriame miltus ir kepimo miltelius bei šiltą vandenį, pieną. Viską išmaišome, pilame aliejų, išmaišome. Tešlą padaliname į dvi dalis, į mažesnę dalį dedame kakavą ir smulkintus riešutus bei šokoladą susmulkintą.
Į kepimo formą supilame baltą tešlą ir pašauname į 220 laipsnių orkaitę 5 minutėms. Tada ištraukiame ir ratuku supilame šokoladinę masę. Kepame kol iškils ir pagels.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (6)
-
Dovile
2011-03-24 13:52
kiek to cukraus det? :-p ;-)
-
Dovile
2011-03-24 13:51
tai kie cia to cukraus? ;-) gal ir padaryt reikia :super: :super:
-
Edita
2011-01-29 15:54
o kiek cukraus reikai ideti?
-
aiste ...
2010-03-24 18:49
pagaminty ' isbandysiu [:-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...