Pievagrybius nuplauti, išpjauti apačias ir supjaustyti griežinėliais. Sūrį, kumpį ir batoną pjaustome kubeliais.Pomidorus plonomis riekelėmis. Kopūstą juostelėmis. Viską sudedame į lėkštę ir užpilame majonezu.
Valgome su picos paplotėliais.

Škvalas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | pievagrybiai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 vienetai | pomidorai |
100 gramų | kiauliena (kumpis, virtas) |
šiek tiek | batonas (skrudintas, 4 riekutės) |
0.5 vieneto | pekino kopūstai |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių mišrainė Kūčioms
-
Prahos salotos
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Bulvinė mišrainė
-
Tuno salotos „vienas du trys“
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Salotos "Atgaiva"
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Balta mišrainė
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Mėsos mišrainė
-
Salotos su pievagrybiais
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Linos makaronų mišrainė
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Kiaušinių mišrainė
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
Škvalas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiauliena, kumpis, virtas,
100 gramų - Batonas, skrudintas, 4 riekutės
-
Pekino kopūstai,
0.5 vieneto - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauti, išpjauti apačias ir supjaustyti griežinėliais. Sūrį, kumpį ir batoną pjaustome kubeliais.Pomidorus plonomis riekelėmis. Kopūstą juostelėmis. Viską sudedame į lėkštę ir užpilame majonezu.
Valgome su picos paplotėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Agne
2013-12-24 11:59
vietoj zaliu deciau marinuotus pievagrybius...
-
sima
2011-09-11 18:42
Nueik kaune i pica jazz ir suvalgyk kumpio ir darzoviu salotas,ten sampinjonai irgi zali,bet labai labai skanu...Ir siaip esu valgiusi ne syki zaliu sampinjonu,puikumelis. :-)
-
Virginija
2011-09-09 16:21
Pirmąkart girdžiu, kad pievagrybiai valgomi žali! Eik tu sau! Tikras škvalas! ;-) 8-|
-
(anonimas)
2011-07-20 16:11
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...