300 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
1 stiklinė | grietinė (riebi) |
3 stiklinės | medus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | vanduo |
Iš tešlos suformuokite kamuoliuką, suvyniokite į maistinę plėvelę, dėkite į šaldytuvą 12 val.
Atvėsusią tešlą išdaužykite gerai kočėlu, muškite tešlą apie 3-5 minutes :)
Tešlą iškočiokite labai labai plonai apiberkite truputi miltais ir susukite kaip vyniotinį
Supjaustykite įstrižai. Kepti įkaitintame aliejuje.
Kiekvieną sausainį pamerkti į sirupą
Skanaus
"Skruzdelyno" sausainukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė, riebi,
1 stiklinė -
Medus,
3 stiklinės -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus persijokite, sudėkite likusius produktus ir suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka. Jei reikia įberkite daugiau miltų.
Iš tešlos suformuokite kamuoliuką, suvyniokite į maistinę plėvelę, dėkite į šaldytuvą 12 val.
Atvėsusią tešlą išdaužykite gerai kočėlu, muškite tešlą apie 3-5 minutes :)
Tešlą iškočiokite labai labai plonai apiberkite truputi miltais ir susukite kaip vyniotinį
Supjaustykite įstrižai. Kepti įkaitintame aliejuje.Paruošti sirupą - Į puodelį sudėkite medų, cukrų bei vandenį ir išvirkite sirupą. Virti reikia apie 5 minutes, kol įlašinus į šaltą vandenį susidarys lipnus lašelis arba patikrtint galite įmerkę juostelės kraštelį, jei palietus kraštelį sirupas tempiasi – vadinasi išviręs.
Kiekvieną sausainį pamerkti į sirupą
Skanaus
Komentarai (2)
-
Zinaida
2018-10-13 22:57
Faina