Skrudinti migdolai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
750 mililitrų | vanduo |
250 gramų | plikytų migdolų |
250 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
2.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
3.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
4.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Arvydo ananasų desertas
- Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
- Jogurtinė želė su braškėmis
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Dribsniai su vaisiais
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Bakalieno Tinginys
- Lilės tortas
- Želė ir zefyrų suktinukai
- Desertinė varškytė
- Arbūzų želė
- Spurgytės su kremu
- Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
- Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Bruknėmis įdarytos kriaušės
Skrudinti migdolai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vanduo,
750 mililitrų -
Plikyti migdolai,
250 gramų -
Cukrus,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...