Škotiška rūkytos žuvies ir porų sriuba su kaparėliais
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
šiek tiek juodieji pipirai
200 gramų žuvis (rūkyta)
0.5 vieneto poras
1 sauja kaparėliai (marinuoti)
400 mililitrų pienas
1 valgomasis šaukštas sviestas
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek kmynai
šiek tiek druska
1 arbatinis šaukštelis čiobreliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, porus – griežinėliais. Viską kepiname su sviestu, aliejumi bei likusiais komponentais (išskyrus pieną ir žuvį). Viskam apkepus, o bulvėms kiek suminkštėjus, sumažiname ugnį ir sudedame žuvį. Maišydami kepame dar keletą minučių ir supilame pieną. Viską verdame ant nedidelės ugnies vis pamaišydami, kol porai ir bulvės bus iki galo išvirę. Skanaus!

Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai

Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Škotiška rūkytos žuvies ir porų sriuba su kaparėliais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, porus – griežinėliais. Viską kepiname su sviestu, aliejumi bei likusiais komponentais (išskyrus pieną ir žuvį). Viskam apkepus, o bulvėms kiek suminkštėjus, sumažiname ugnį ir sudedame žuvį. Maišydami kepame dar keletą minučių ir supilame pieną. Viską verdame ant nedidelės ugnies vis pamaišydami, kol porai ir bulvės bus iki galo išvirę. Skanaus!

Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai

Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...