Skanusis abrikosų džemas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | abrikosų |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
2.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
3.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Aviečių uogienė- džemas
- Agrastų uogienė
- Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Braškių ir gervuogių džemas
- Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
- Juodųjų serbentų džemas
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Paprasta žemuogių uogienė
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Juodų serbentų uogienė
- Moliūgų uogienė
Skanusis abrikosų džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
2 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus.
Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus.
Tada virinį supilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir apvožkite.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
leokadija
2013-10-05 19:21
super skani uogiene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...