1 vienetas | vištiena (jauna) |
šiek tiek | prieskoniai (vištienos) |
1 vienetas | česnakas |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
Labai skanu pateikus su keptomis bulvėmis hot pan keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos apkepas su cukinija
- Kepta antis su grybais
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Farširuotos blauzdelės
- Viščiukas citrininis
- Laukinis ryžių plovas
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Šventinė višta
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Vištiena meduje
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištiena jogurto marinate
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Kotletukai su moliūgu
- Antis su grybų įdaru
- Aštrios vištų kepenėlės
Skanus viščiukas
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, jauna,
1 vienetas - Prieskoniai, vištienos
-
Česnakas,
1 vienetas - Lauro lapai
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Viščiuką perpjaunu ,įtrinu vištienos pr. sumaišytais su česnakais ir pipirais, druska, tada palaikau 2val. šaldytuve. Orkaitėje įdėti groteles per vidurį. Ant jų padėti paruoštą viščiuką. Po grotelėmis su viščiuku padėti gilią kepimo skardą, kurioje yra įpiltas toks mišinys: vienas litras vandens sumaišytas su įvairiais prieskoniais, keletas lauro lapelių, keletas kvapiūjų pipirų žirnelių,smulkiai supjaustytas česnakas, truputis itališkų žolelių mišinio, truputis provansal žolelių mišinio. Kepti pagal programą multi karštu oru apie valandą. Temperatūra 190-200 Celsiaus laipsnių. Reikia sekti, kad neišgaruotų vanduo.
Labai skanu pateikus su keptomis bulvėmis hot pan keptuvėje.
Komentarai (5)
-
Viktorija
2010-03-03 13:51
Puiku, gardu, lengva pagaminti, super, valio už tokį recepta .R
-
vaida
2010-03-02 22:00
:mmm: skanumelis
-
danute
2010-03-02 11:22
Pabandziau issikepti. Zinote, sultingas minkstas su apskrudusia plutele puikus visciukas :super: :soku2: