Skanus riešutų pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukrus
200 gramų kvietiniai miltai
120 gramų sviestas
150 gramų pienas
3 vienetai kiaušiniai (tryniai)
4 arbatiniai šaukšteliai druska
1 stiklinė graikiniai riešutai (arba migdolai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sutrinti kiaušinių trynius su cukrumi ir druska. Įberti miltų, sumaišyti ir įpilti pieną. Viską gerai išmaišyti. Supilti į gardą su riešutais ir kepti 320°C 40-50 minučių, kol parus. Leiskite atvėsti 5-10 min. Mėgaukitės šiltu riešutų pyragu. Skanaus! :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Skanus riešutų pyragas

Komentarai: 18
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sutrinti kiaušinių trynius su cukrumi ir druska. Įberti miltų, sumaišyti ir įpilti pieną. Viską gerai išmaišyti. Supilti į gardą su riešutais ir kepti 320°C 40-50 minučių, kol parus. Leiskite atvėsti 5-10 min. Mėgaukitės šiltu riešutų pyragu. Skanaus! :)

Reklama:

Komentarai (18)


  • Laura 2017-01-15 16:02

    O tai kur ta svieta deti??


  • Vikt 2016-10-21 19:35

    4 saukstai druskos? ar ne per daug?


  • gardu 2010-05-20 23:05

    o tai tokia didele temperatura turi but?


  • lina 2010-04-05 16:03

    labai paprasta, nesudetinga, tik kur deti sviesta? gal juo kepimo skarda istepti?


  • lina 2010-02-15 22:50

    jurga, recepte parasyta tesla supilti ant riesutu, o ne viska sumaisyti. na bet kaip ten bebutu, manau skanu.


  • inga 2009-12-02 13:32

    su migdolais gaug skaniau, nei su graikiskais riesutais


  • Knopke~ 2009-11-03 16:21

    :geda: Skanu :super:
    Nors riesutu nemegstu,bet sitas pyragas tikrai geras :soku2:


  • kristina 2009-11-01 22:15

    Visiskai nevykes receptas, be to kad nenurodoma, kaip ingridientai maisomi, cukraus ir druskos kiekiai nezmoniski. Nezinau kodel visi cia ta pyraga giria, bet mano seimyna visa vakara spjaudes tokio kepinio paragave. %-)


  • gabyte 2009-10-30 14:04

    labai skanus 8-|


  • Ponas Jonas 2009-10-25 22:00

    Atsiprašau, neįrašiau kur įdėti sviestą. Kai įberi miltus, įdėk ir sviestą. :super:


Daugiau receptų