Skanūs kukuliai su bulvėmis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 litrai | vanduo |
1.5 kilogramo | bulvių |
1 kilogramas | kiaulienos faršas |
100 gramų | miltai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
4 vienetai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | pipirai |
2 žiupsneliai | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
0.166667 vieneto | vištienos sultinio (kubeliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nuskusti bulves, jas nuplauti. Supilti į puodą vandenį, sudėti bulves.
2.
Į kiaulienos faršą sudėti supjaustytą svogūną, suberti druską, pipirus, krapus. Viską gerai išminkyti.
3.
Užkaisti bulves. Iš faršo pradėti formuoti kukulius, juos apvolioti miltuose ir sudėti į puodą su bulvėmis ir vandeniu. Į bulves galite įdėti pora žiupsnelių druskos. Sudėti lauro lapus.
4.
Kukulius virti nuo užvirimo, tol kol pilnai viskas išvirs. (Kol bus išvirusios bulvės ir kukuliai).
5.
Viską išvirus į dubenėlį įsidėti tiek kiek jūs norite bulvių su kukuliais ir užpilti sultiniu. Taip pat uždėti 2 šaukštus grietinės. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- Kepsniukai su sūriu
- Porų pyragas
- Spagečių pica
- Obuolių kukuliai
- Grill dešrelės
- Steikai
- Virtinukai
- Lašišų šašlykai
- Anties šlaunelės
- Bulvių kukuliai
- Jautienos vyniotiniai
- Pikantiška triušiena
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
- Porai su ryžiais
- Kotletai su daržovių įdaru
- Vėdarai
- Keptas ančiukas
- Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
Skanūs kukuliai su bulvėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vanduo,
2 litrai -
Bulvės,
1.5 kilogramo -
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Miltai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Krapai,
2 žiupsneliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vištienos sultinys, kubeliais,
1/5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Brigita
Gaminimo eiga:
Nuskusti bulves, jas nuplauti. Supilti į puodą vandenį, sudėti bulves.
Į kiaulienos faršą sudėti supjaustytą svogūną, suberti druską, pipirus, krapus. Viską gerai išminkyti.
Užkaisti bulves. Iš faršo pradėti formuoti kukulius, juos apvolioti miltuose ir sudėti į puodą su bulvėmis ir vandeniu. Į bulves galite įdėti pora žiupsnelių druskos. Sudėti lauro lapus.
Kukulius virti nuo užvirimo, tol kol pilnai viskas išvirs. (Kol bus išvirusios bulvės ir kukuliai).
Viską išvirus į dubenėlį įsidėti tiek kiek jūs norite bulvių su kukuliais ir užpilti sultiniu. Taip pat uždėti 2 šaukštus grietinės. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...