
500 gramų | sviestas (arba margarinas) |
1250 gramų | kvietiniai miltai |
5 vienetai | kiaušiniai |
1.5 kilogramo | kiauliena (šoninė) |
3 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaflių tortas
-
Everestas
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Žaismingi keksiukai
-
Riešutinės širdelės
-
Vaisinis pyragėlis
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną
-
Žagarėliai
-
Spalvotas varškės pyragas
-
Suktukai su varške
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Teisininko pica
-
Tortas "Margarita"
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Žuvies pyragas
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Citrinų duona
Skanūs kibinai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas, arba margarinas,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
1250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kiauliena, šoninė,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai, kvapnieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį sutarkuokite sviestą, supilkite persijotus miltus ir tol trupinkit sviestą maišydami su miltais, kol gausis smulkūs trupinėliai. Vėliau po truputį dėkite grietinę ir įmuškite kiaušinius bei įberkite druskos. Viską gerai sumaišykite, įdėkite į šaldytuvą ir palikite porai valandų. Ruošiame įdarą. Kiaulieną kiek galima smulkiau supjaustykit, arba permalkite mėsmalę per stambų sietelį. Įmaišykit susmulkintą kvadratėliais svogūną, įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite. Tešlą padalinkit į nedidelius gabalėlius, iškočiokite 3-4 mm storumo apskritimus. Į tešlos apskritimą įdėkite šaukštą mėsos įdaro ir pirštais užspauskite,o po to užsukite kasite kraštus. Ant skardos patieskite kepimo popierių, ant jo sudėkite kibinus, patepkite kiaušiniu. Kepkite 200°C temp. orkaitėje apie 50 min. Skanaus.
Komentarai (3)
-
Skanūs kibinai
2015-06-05 16:18
760 gramų grietinės. Skanaus!
-
gitana
2015-03-17 17:09
O kiek reikia grietines?Niekur neradau.