1 kilogramas | kiauliena (malta) |
2 galvos | svogūnai |
200 gramų | fermentinio sūrio |
9 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Skanūs ir greiti kepsniukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Kiauliena, malta,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 galvos -
Fermentinis sūris,
200 gramų -
Majonezas,
9 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį sudedame maltą mėsytę, į ją įmušame kiaušinį ir įberiame prieskonių pagal skonį.
Pasiimame kepimo formą, į ją dedame iš mėsos suformuotus kotletukus (turėtų išeiti normalaus dydžio 9 kotletukai).
Supjaustome svogūnus griežinėliais ir dedame ant kotletukų . Kuo daugiau tuo skaniau :)
Tada dedame ant kiekvieno kotletuko po kupiną šaukštą "Daumantų" majonezo ir paskirstome, kad paslėptume svogūnus.
Galiausiai, ant viršaus beriame tarkuoto fermentinio sūrio.
Tada kepimo skardą dedame į įkaitintą 200 °C temp. orkaitę ir kepame apie 45 min.
Skanaus.
Komentarai (33)
-
Jolita
2024-10-02 11:28
Man patiki pameginsiu ši recepta
-
Asta
2019-07-10 12:00
Man labai patiko , skanu .
-
Zofija
2019-04-09 17:58
Aš 1 kg. faršo įdedu 2 nedideles skilteles česnako, arba žiupsnelį česnako miltelių. Ant suformuotų kotletukų dedu kubeliais pjaustytus svogūnus, tada tarkuotą sūrį, o ant viršaus majonezą. Labai gražiai užkepa ir sūris neapdega. Paaiškinu kaip majonezą patogiai uždėti ant viršaus. Paimkit plėvelę politileninę, užkrėskit reikalingą kiekį majonezo, suimkite į rišulį, apačią pradurkite mediniu iešmeliu ir spausdmos ranka judėkite aukštyn-žemyn, kairėn-dešinėn. Pasidaro toks tinklas ir darbas baigtas.Bekepant pasiskleidžia. Skanaus.
-
Lina
2019-04-07 21:56
O majonezas keptas labai nesveika kepant išsiskiria nuodingos medziagos
-
Danutė
2019-04-02 23:58
Turėtu būti skanu , pabandysiu...
-
Angelė
2019-03-21 13:59
Aš ant majonezo dar dedu saulėje džiovintų pomidorų.
-
Gitana
2018-02-19 14:10
kur pievagrybiai ? :)
-
Inga
2018-02-16 19:01
Esiu isbandzius,labai skanus sultingi☺
-
birutė
2017-10-17 17:44
Bareikienė
-
Saule
2017-10-17 12:11
Ar suris nesudega. O jaigu suri deti pries baigiant kepti?