Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | baklažanai |
4 vienetai | pomidorai |
1 | paprika (raudona) |
1 sauja | svogūnai |
1 sauja | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Baklažaną nuplauti ir pamerkti į pasūdytą vandenį 15 minučių. Tada supjaustyti smulkiai ir apkepti karštame aliejuje kartu su smulkintu svogūnu.
2.
Papriką supjaustyti plonomis juostelėmis, pomidorus - griežinėliais.
3.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti balzaminiu actu bei pagardinti druska, pipirais, sudėti smulkintas petražoles.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
- Skanumynas
- Grūdėtos varškės salotos
- Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
- Salotos su jūros kopūstais
- ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
- Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
- Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
- Tuno salotos su feta sūriu
- Bulvių salotos
- Duonos užkandėlė
- Gardžiosios bulvių salotos
- Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
- Baltoji mišrainė kitaip
- Burokėliai su spanguolėmis
- Krabų salotos
- Milano salotos su rūkyta žuvimi
- Baravykų salotos
- Taškento salotos su majonezu
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Pomidorai,
4 vienetai -
Paprika, raudona,
1 -
Svogūnai,
1 sauja -
Petražolės,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Alyvuogių aliejus
- Balzaminis actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną nuplauti ir pamerkti į pasūdytą vandenį 15 minučių. Tada supjaustyti smulkiai ir apkepti karštame aliejuje kartu su smulkintu svogūnu.
Papriką supjaustyti plonomis juostelėmis, pomidorus - griežinėliais.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti balzaminiu actu bei pagardinti druska, pipirais, sudėti smulkintas petražoles.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...