Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
300 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
250 gramų | žirniai (konservuoti) |
3 vienetai | agurkų (marinuoti) |
šiek tiek | česnakas |
6 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Virtus kiaušinius, kiaulės kumpį, fermentinį sūrį ir marinuotus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Česnaką smulkiai sukapojame. Visus produktus dedame į gilų dubenį, įdedame majonezo, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išmaišome. Papuošimui galima panaudoti petražolės lapelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Itališkos salotos
- Japoniškos ryžių salotos
- „Sužadėtinių“ salotos
- Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
- Taškento salotos su majonezu
- Pagerintos graikiškos salotos
- Paprastos makaronų salotos
- Kuskuso salotos
- Bulgariškos pupelių salotos
- Makaronų mišrainė su pievagrybiais
- Kumpio su sūriu salotos
- Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
- Paprastos, bet skanios salotos
- Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
- Ryžių makaronų ir daržovių salotos
- Mišrainė su vištiena ir grybais
- Šventiškos salotos su argulomis
- Vištienos ir triušienos salotos
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Makaronai su baklažanais
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
300 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
300 gramų -
Žirniai, konservuoti,
250 gramų -
Agurkai, marinuoti,
3 vienetai - Česnakas
-
Majonezas,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtus kiaušinius, kiaulės kumpį, fermentinį sūrį ir marinuotus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Česnaką smulkiai sukapojame. Visus produktus dedame į gilų dubenį, įdedame majonezo, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išmaišome. Papuošimui galima panaudoti petražolės lapelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...