
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
300 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
250 gramų | žirniai (konservuoti) |
3 vienetai | agurkų (marinuoti) |
šiek tiek | česnakas |
6 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Virtus kiaušinius, kiaulės kumpį, fermentinį sūrį ir marinuotus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Česnaką smulkiai sukapojame. Visus produktus dedame į gilų dubenį, įdedame majonezo, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išmaišome. Papuošimui galima panaudoti petražolės lapelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotėlės
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Burokėlių salotos su varške
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Salotos su vištiena
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Skaniausia mišrainė
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
300 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
300 gramų -
Žirniai, konservuoti,
250 gramų -
Agurkai, marinuoti,
3 vienetai - Česnakas
-
Majonezas,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtus kiaušinius, kiaulės kumpį, fermentinį sūrį ir marinuotus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Česnaką smulkiai sukapojame. Visus produktus dedame į gilų dubenį, įdedame majonezo, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išmaišome. Papuošimui galima panaudoti petražolės lapelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...