1. Sumaišykite šokoladą, kakavos miltelius ir kavą.
2. Nedideliame puode įkaitinkite grietinėlę. Supilkite anksčiau padarytą šokolado mišinį. Leiskite pabūti 30 sekundžių, tuomet ištrinkite, kol mišinys gausis vientisas.
3. Po to įmaišykite zefyrų kremą.
4. Padažą patiekite su ledais.
5. Galite kremą laikyti šaldytuve.
6. Prieš pateikdami, pašildykite kremą, kad suminkštėtų.
Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | ledai (vaniliniai) |
350 gramų | juodojo šokolado (susmulkintas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | kava (išvirta espresso) |
1 arbatinis šaukštelis | kakava (nesaldinta) |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
6 valgomieji šaukštai | zefyrai (kremas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ledai, vaniliniai,
500 gramų -
Juodasis šokoladas, susmulkintas,
350 gramų -
Kava, išvirta espresso,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kakava, nesaldinta,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
1 stiklinė -
Zefyrai, kremas,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Sumaišykite šokoladą, kakavos miltelius ir kavą.
2. Nedideliame puode įkaitinkite grietinėlę. Supilkite anksčiau padarytą šokolado mišinį. Leiskite pabūti 30 sekundžių, tuomet ištrinkite, kol mišinys gausis vientisas.
3. Po to įmaišykite zefyrų kremą.
4. Padažą patiekite su ledais.
5. Galite kremą laikyti šaldytuve.
6. Prieš pateikdami, pašildykite kremą, kad suminkštėtų.
Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...