Skaniausiai paruoštos bulvės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų | bulvių | |
šiek tiek | prieskoniai (pagal skonį) | |
1 galva | česnakas | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kaip skaniai ir neįprastai paruošti bulves garnyrui? Siūlau paprastą bei labai lengvą receptuką.
2.
Bulves gerai nuplauname ir patriname su kempinele.
3.
Įpjauname plonais griežinėliais, bet ne iki galo, taip, kad išeitų kvadračiukai
4.
Prieskonius sumaišome su smulkiai pjaustytu česnaku ir įpilame aliejaus . Aplaistome bulves gautu mišiniu, kiekvieną griežinėlį.
5.
Kepame 200°C temperatūroje ne mažiau 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškos bulvės
- Bulvių pica
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Kugelis kaimiškai
- Norvegiški bulviniai blynai
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Cukinijų ir bulvių apkepas
- Sūrio kroketai
- Švilpikai (šiuškės)
- Bulvių salotos
- Bulvių kotletai
- Blynai su moliūgais
- Vėdarai su cukinijomis
- Bulvių kotletai su porais
- Bulvių kepsnys
Skaniausiai paruoštos bulvės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
12 vienetų - Prieskoniai, pagal skonį
-
Česnakas,
1 galva - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaip skaniai ir neįprastai paruošti bulves garnyrui? Siūlau paprastą bei labai lengvą receptuką.
Bulves gerai nuplauname ir patriname su kempinele.
Įpjauname plonais griežinėliais, bet ne iki galo, taip, kad išeitų kvadračiukai
Prieskonius sumaišome su smulkiai pjaustytu česnaku ir įpilame aliejaus . Aplaistome bulves gautu mišiniu, kiekvieną griežinėlį.
Kepame 200°C temperatūroje ne mažiau 1 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...