Ištrintą su druska česnaką išmaišyti su aliejumi, sultiniu, actu arba citrinos sultimis, suberti pipirus.
Nuluptas bulves supjaustyti plonais griežinėliais, svogūną - smulkiais kubeliais, o mėsą - plonomis juostelėmis.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti ir supjaustyti kubeliais, o papriką (išėmus sėklas) - plonomis juostelėmis.
Kukurūzus nusunkti per sietelį.
Visus komponentus išmaišyti, apipilti padažu, pridengti ir įdėti į šaldytuvą.
Patiekiant vėl atsargiai išmaišyti ir pabarstyti žaliomis petražolėmis.
Skandinaviškos bulvių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | bulvių (virtos, su lupenomis) |
250 gramų | jautiena (liesa, virta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika (žalia) |
200 gramų | konservuoti kukurūzai |
2 vienetai | pomidorai (kieti) |
4 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | acto (vyno, padažui) |
2 valgomieji šaukštai | sultinys (padažui) |
2 skiltelės | česnakas (padažui) |
1 arbatinis šaukštelis | druska (padažui) |
1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišrainė „Grybukų laukelis“
- Makaronų mišraine su majonezu
- Senovinės kaimiškos agurkų salotos
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Bulvių salotos
- Bulvių salotos daniškai
- Mišrainė krepšelyje
- Pikantiškos baravykų salotos
- Neapolio salotos
- Prancūziškos salotos
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Ryžių salotos su žuvimi
- Fetos sūrio ir daržovių salotos
- Paprastos makaronų salotos
- Liežuvio salotos
- Karštos kukurūzų salotos
- Skanioji Jolantos mišrainė
- Vištienos ir triušienos salotos
- Kumpio su sūriu salotos
- Grūdėtos varškės salotos
Skandinaviškos bulvių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos, su lupenomis,
400 gramų -
Jautiena, liesa, virta,
250 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika, žalia,
1 vienetas -
Konservuoti kukurūzai,
200 gramų -
Pomidorai, kieti,
2 vienetai -
Petražolės, kapotos,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus, padažui,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, vyno, padažui,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, padažui,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, padažui,
2 skiltelės -
Druska, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvapieji pipirai, padažui,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištrintą su druska česnaką išmaišyti su aliejumi, sultiniu, actu arba citrinos sultimis, suberti pipirus.
Nuluptas bulves supjaustyti plonais griežinėliais, svogūną - smulkiais kubeliais, o mėsą - plonomis juostelėmis.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti ir supjaustyti kubeliais, o papriką (išėmus sėklas) - plonomis juostelėmis.
Kukurūzus nusunkti per sietelį.
Visus komponentus išmaišyti, apipilti padažu, pridengti ir įdėti į šaldytuvą.
Patiekiant vėl atsargiai išmaišyti ir pabarstyti žaliomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...