Skandinaviška silkė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų silkė (sūdyta)
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
50 mililitrų raudonas vynas
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 valgomasis šaukštas krienai (tarkuoti)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir supjaustyti gabalėliais.
Užvirti 2 šaukštus vandens su cukrumi, ataušinti, supilti citrinos sultis, vyną, pomidorų padažą, krienus, ir, visą laiką maišant, supilti aliejų.
Silkę sudėti į lėkštę, užpilti paruoštu padažu, uždengti ir 12 val. palaikyti šaldytuve.

Skandinaviška silkė

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir supjaustyti gabalėliais.
Užvirti 2 šaukštus vandens su cukrumi, ataušinti, supilti citrinos sultis, vyną, pomidorų padažą, krienus, ir, visą laiką maišant, supilti aliejų.
Silkę sudėti į lėkštę, užpilti paruoštu padažu, uždengti ir 12 val. palaikyti šaldytuve.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...