Skaidrusis marinatas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 stiklinė acto
2 stiklinės vanduo
1 vienetas svogūnai
1 vienetas morkos
0.5 vieneto petražolės
6 vienetai juodieji pipirai
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
3 vienetai gvazdikėliai
1 arbatinis šaukštelis cukrus
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkos, petražolės supjaustomos žvaigždutėmis, svogūnai žiedais arba pusžiedžiais. Į verdantį vandenį sudedamos morkos, petražolės, vėliau svogūnai ir paverdama 15 min. Vėliau įpilama acto, suberiami prieskoniai ir dar kaitinama 2—3 minutes. Vėliau suberiamas cukrus, druska.
Į šį marinatą įdėjus virtą burokėlį (smulkiai supjaustytą) ir šaukštą pakepinto pomidorų padažo, gaunamas burokėlių marinatas.

Skaidrusis marinatas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Morkos, petražolės supjaustomos žvaigždutėmis, svogūnai žiedais arba pusžiedžiais. Į verdantį vandenį sudedamos morkos, petražolės, vėliau svogūnai ir paverdama 15 min. Vėliau įpilama acto, suberiami prieskoniai ir dar kaitinama 2—3 minutes. Vėliau suberiamas cukrus, druska.
Į šį marinatą įdėjus virtą burokėlį (smulkiai supjaustytą) ir šaukštą pakepinto pomidorų padažo, gaunamas burokėlių marinatas.

Gairės:
Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...