Morkos, petražolės supjaustomos žvaigždutėmis, svogūnai žiedais arba pusžiedžiais. Į verdantį vandenį sudedamos morkos, petražolės, vėliau svogūnai ir paverdama 15 min. Vėliau įpilama acto, suberiami prieskoniai ir dar kaitinama 2—3 minutes. Vėliau suberiamas cukrus, druska.
Į šį marinatą įdėjus virtą burokėlį (smulkiai supjaustytą) ir šaukštą pakepinto pomidorų padažo, gaunamas burokėlių marinatas.
Skaidrusis marinatas
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | acto |
2 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
0.5 vieneto | petražolės |
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
3 vienetai | gvazdikėliai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Skaidrusis marinatas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
0.5 vieneto -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos, petražolės supjaustomos žvaigždutėmis, svogūnai žiedais arba pusžiedžiais. Į verdantį vandenį sudedamos morkos, petražolės, vėliau svogūnai ir paverdama 15 min. Vėliau įpilama acto, suberiami prieskoniai ir dar kaitinama 2—3 minutes. Vėliau suberiamas cukrus, druska.
Į šį marinatą įdėjus virtą burokėlį (smulkiai supjaustytą) ir šaukštą pakepinto pomidorų padažo, gaunamas burokėlių marinatas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...