Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.
Šiltos daržovių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | paprika (spalvotos) |
500 gramų | pomidorai |
500 gramų | svogūnai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštos kukurūzų salotos
- Kepti salierai
- Grilyje keptos daržovės
- Karštos paprikų salotos
- Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
- Raudonųjų kopūstų salotos
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Karštos kukurūzų salotos
- Dietinės salotos
- Karštos bulvių salotos
- Skani bulvių košė
- Močiutės burokėlių salotos
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Svogūnai su actu
- Virtos bulvės su sviestu
- Daržovių iešmai
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Sveikos salotos
Šiltos daržovių salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, spalvotos,
1 kilogramas -
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2010-09-06 15:02
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...