Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.

Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | silkė (file, marinuota) |
2 vienetai | citrinos (žalioji) |
1.5 saujos | mėta (šviežia) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus ((rudasis)) |
2 vienetai | avokadų (prinokę) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Eršketas šampane
-
Skumbrė su citrina
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Silkė su morkomis
-
Žuvies filė
-
Karpis su porais
-
Nuostabioji paelija
-
Keptos plekšnės
-
Lašišos užkandėlė
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Žuvis su persikais
-
Lašiša grilyje
-
Kepta marinuota žuvis
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Apelsininė lašiša
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkė, file, marinuota,
4 vienetai -
Citrinos, žalioji,
2 vienetai -
Mėta, šviežia,
1.5 saujos -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, (rudasis),
1.5 valgomojo šaukšto -
Avokadai, prinokę,
2 vienetai - Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vitalija
2015-03-03 15:52
Puikus receptas! Galima ir be metu, vistiek labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...