
Silkių bokšteliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai | silkė |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 stiklinė | bulvių (virtos) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | burokėliai (nedidelis) |
1 stiklinė | majonezas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais.
2.
Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
3.
Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sandvičiai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Kiškienos paštetas
-
Džiovinti kopūstai
-
Silkė su daržovėmis
-
Avokadas su varške
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Silkė burokėlių patale
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Pusryčių užkandėlė
-
Skanūs sumuštiniai
Silkių bokšteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
1 stiklinė -
Obuoliai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Burokėliai, nedidelis,
1 vienetas -
Majonezas,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais.
Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...